Lun-ár

QIGONG – Egészség és harci művészetek

2500 Ft3200 Ft

Növelje erejét, javítson egészségén, és fejlessze robbanékony belső erejét a qigong, a szervezet belső energiájával dolgozó módszerek segítségével. A híres csikung- és harcművész mester, Dr. Yang Jwing-Ming elmagyarázza, hogyan és miért segítheti a qigong a harcművészeti képzést, és bemutat tíz teljes, bevált qigong-gyakorlatsort a harcművészet és az egészség számára.

Kiürítés
Cikkszám: 978-963-9219-99-1 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , ,

Leírás

Dr. Yang Jwing-Ming: QIGONG (csikung) – Egészség és harci művészetek

 Teljes útmutató a harcművészeti csikunghoz

Izomerőt és vitalitást szerezhet, gyarapítsa harci erejét, tanuljon meditációt, amellyel erősebben összpontosíthat, és tovább élhet. A könyv gyógyító qigong-gyakorlatokat és nyugtató masszázstechnikákat is tartalmaz, amelyekkel gyorsabban gyógyulhat betegségből, sérülésből. Ezen kívül, Dr. Yang tárgyalja a qigong és az egészség kapcsolatát, valamint feltérképezi a harcművészetekben használatos életfontosságú testtájakat.

  • Fejlessze a harcművészetben alkalmazott robbanó erőt.
  • Gyógyuljon gyorsabban a sérülésekből.
  • Tíz teljes csikung-gyakorlatsor közül választhat.
  • A gyakorlatok könnyen integrálhatók bármelyik harcművészeti stílusba.
  • A megértést több mint 200 fénykép és vonalas illusztráció segíti.

Dr. Yang Jwing-Ming a kínai harcművészetek és csikung híres szerzője és tanítója. Tajvanon született, több mint negyven éve gyakorol gongfut, taijiquant és csikungot. Több mint harminc könyvet írt és számos videófilmet adott ki.  Lexingtonban, Massachusetts államban él. Érdekesség, hogy a Purdue Egyetemen Ph.D. fokozatot szerzett gépészetből.

Michael Tse, aki Hong-Kong és Kína leghíresebb mestereitől tanult, köztük a híres Dayan qigong-mestertől, Yang Meijuntól és Yip Chuntól, Yip Man legidősebb fiától; így méltatja a könyvet az előszóban:

“A qi fogalma az összes kínai kulturális készség alapja. Mindenféle jártasság a qíhez kapcsolódik. Amikor valaki azt mondja, jó a qíd, az vonatkozhat a szellemedre, az energiádra, vagy arra, hogy erős és egészséges vagy. Ám ha azt mondja, hogy a qíd elfogyott, akkor a szellemed, az energiád és a tested is gyenge és fáradt lesz. Emiatt tehát a qi nagyon fontos.

Dr. Yang Jwing-Ming hatalmas tudást gyűjtött a nyugati tudományok és a kínai hagyományok terén. Jól ismerik őt a qigong és a harcművészetek világában. Minden komoly tanulójuk hallotta a nevét, látta a cikkeit, vagy olvasta a könyveit.

Sok éven át munkálkodott azon, hogy megismertesse a kínai harcművészeteket és a qigongot, és elhozta óriási tudását és tapasztalatát Nyugatra. Nagyon sokat képes adni, és öröm látni, hogy megjelent ennek a könyvnek a második kiadása. Ez kiváló lehetőséget nyújt az olvasóknak tudásuk elmélyítésére.”

Kövessen minket facebookon is!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Méretek 16.3 × 23.5 cm
Szerző

Yang, Jwing-Ming Dr.

Állapot

Antikvár könyv, Új

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X