Oldal kiválasztása

Peter Ralston: Cheng Hsin – Az erőfeszítés nélküli erő alapelvei | könyv

„A Cheng Hsin a forrása vagy az eredete annak, amit én a Lét Alapelveinek nevezek. Természetéből adódóan a Cheng Hsin mindig megfoghatatlan és nehezen meghatározható. Ahhoz, hogy megismerjük, túl kell látnunk a szavakon, sőt a saját gondolatainkon és érzéseinken, melyek által azt hisszük, hogy megérthetjük (de nem kell a pillanatnyi tapasztalatunkban rejlő igazság mögé tekintenünk).”

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Peter Ralston: Cheng Hsin – Az erőfeszítés nélküli erő alapelvei


„A Cheng Hsin – az erőfeszítés nélküli erő – a Létezés Elsődleges Természete, a Létezés Teljessége és a Létezés Forrása. Bár a fenti pár szóban minden benne foglaltatik, ami erről a témáról elmondható, mégis szeretnék egy olyan magyarázatot, biztos hátteret adni, ami által közelebb kerülhetünk a Cheng Hsin lényegéhez. Ezért írtam meg ezt a könyvet.”
 – írja Peter Ralston. A szerző tinédzser fejjel kapta az első danját Judóban, Jujitsuban (Goshin Jitsu No Kata) és Karatéban (Shotokan), majd főiskolás Sumo-bajnoki címet nyert Japánban.

Rendkívül széleskörűen képzett harcművész. Tanulmányozta a Kempót, a Ch’uan Fa kungfut, csapatbajnokságot nyert vívásban. Később mélyebben tanulmányozta a belső harcművészeteket. (T’ai Chi Ch’uan/Taijiquan, Hsing I/Xing Yi, Pa Kua/Bagua, Aikido.) Azt követően kiterjesztette vizsgálódásának körét a Muay Thaira (thai boksz), a teaszertartásra, a nyugati ökölvívásra, valamint a japán és a kínai kardvívásra. 1978-ban első nem ázsiaiként megnyerte a tajvani Full Contact Harcművészeti Világbajnokságot.

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Ralston, Peter

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új

erőfeszítés nélküli erő