Oldal kiválasztása

Koichi Tohei: A KI a mindennapi életben | e-könyv

1200 Ft

A szerző tíz danos aikidómester, a legendás Morihei Uyeshiba egyik legjobb tanítványa. Jelen könyvében a világmindenséget és benne a mindent és mindenkit átható életenergia, a KI alapelveiről, fejlesztéséről és gyakorlati alkalmazásairól ír.

Leírás

Koichi Tohei: A KI a mindennapi életben | e-könyv

A világon csak kevesen ismerik valódi erejüket, valódi képességeiket. Sokan csak egy kis részét látják, a jéghegy csúcsát, és megfeledkeznek a nagyobbik részről, ami a felszín alatt van. Talán elégedettek magukkal úgy, ahogy vannak. Talán éppen ellenkezőleg: borúsan ítélik meg saját korlátaikat.

Biztosan kinevetnénk azt az embert, aki miután egy vagyont örökölt a szüleitől, állandóan kölcsönkérne kuncsorogva, mert nem találja a páncélszekrénye kulcsát. Mindenki arra biztatná, hogy ne siránkozzon, keresse csak meg azt a kulcsot, és használja a saját pénzét. Ez a könyv a KI alapelveit és alkalmazásait magyarázza. A KI elengedhetetlenül szükséges a velünk született energiák kiaknázásához, ez az előbbi páncélszekrény kulcsa. Ha megértjük működési elveit, eljuthatunk a világmindenség KI-jéhez és használhatjuk azt az energiát, ami mindig is a miénk volt.

Kövessen minket facebookon, vagy  youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Tohei, Koichi