Oldal kiválasztása

Danny Dreyer – Katherine Dreyer: Chi Maraton | könyv

A Chi Futás és Chi Gyaloglás című bestsellerek szerzőitől megérkezett a vadonatúj edzési módszereket tartalmazó útmutató a sérülésmentes hosszútávfutáshoz.

Ez a könyv megcáfolja azt a hiedelmet, hogy a hosszútávfutáshoz át kell tolnunk magunkat a fájdalmon, és egy technikán alapuló edzéstervet kínál a fájdalom- és sérülésmentes, ugyanakkor nagy teljesítményű maratonokhoz, félmaratonokhoz.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás


A Chi Maraton

A Chi Futás és Chi Gyaloglás című bestsellerek szerzőitől megérkezett a vadonatúj edzési módszereket tartalmazó útmutató a sérülésmentes hosszútávfutáshoz. A Chi Maratonban Danny Dreyer, a forradalmi Chi Futás program összeállítója, aki maga is tiszteletnek örvendő futóedző és tapasztalt távfutó. Átfogó, a teljes testet figyelembe vevő szemlélettel közelít a hosszútávfutás felé.


Szemlélet

Ez a szemlélet a taichihoz hasonlóan az edzések elsődleges céljául a mozgás könnyedségét és hatékonyságát tűzi ki. A Chi Maraton az első olyan könyv, ami nem az erő és az állóképesség fejlesztésére összpontosít (bár ezek fejlesztését is tárgyalja), hanem arra, hogyan futhatjuk le azokat a legendás kilométereket testünk gyötrése nélkül. Megrázó adat, hogy a maratonfutók 80-90 százaléka megsérül az edzéseik idején.

A Chi Maraton azt is megmutatja, hogyan javíthatunk a teljesítményünkön az adott versenyhez igazított speciális edzéstervekkel, és támogat abban, hogy kortól, testtípustól vagy futótehetségtől függetlenül erőnk teljében fussunk át a célszalagon.

• Maraton vagy félmaraton teljesítése fájdalom- és sérülésmentesen,
• A versenytechnika átalakítása az edző triád révén: forma, kondicionálás és mesteri szintű jártasság,
• Csatlakozás a chihez, az izmoknál erősebb és tartósabb energiaforráshoz,
• Testünk és elménk együttműködésre tanítása, hogy a versenyen csapatként támogassák egymást.

A távfutók erre a könyvre vártak. A Chi Maratonnal élvezhetik a futást, és távolságtól függetlenül bízhatnak önmagukban. A futás célja eredetileg az öröm lenne, nem a fájdalom és a tűrőképesség.

„Danny Dreyernek hála feloldhatjuk a sérüléstől való félelmeinket, és élvezhetjük azt, ami fontos: azt, hogy kimehetünk a szabad levegőre, és tehetjük, ami annyira természetes, nyugtató és tápláló mind a test, mind az elme számára.” – Catherine McKiernan, korábbi olimpikon, terepfutó bajnok, a londoni, amszterdami és berlini maratonok győztese.

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!
Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Dreyer, Danny, Dreyer, Katherine

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új