Oldal kiválasztása

Danny Dreyer–Katherine Dreyer: ChiGyaloglás | e-könyv

1800 Ft

Ebben a könyvben Ön a gyaloglás legforradalmibb megközelítésével találkozhat a gyaloglócipő feltalálása óta. A szerzőpáros elmagyarázza a chi (életerő) és a gyaloglás kapcsolatát, és azt, hogyan férhet hozzá ehhez a mindig rendelkezésére álló energiaforráshoz a gyaloglás révén. A ChiGyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez – feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül. Ez egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük. Ez a világ legkönnyebben hozzáférhető testmozgás-fajtája. Gyorsan formába hozza az embert, és drámai módon javítja a közvetlen és a hosszú távú egészséget.

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás

Leírás

Danny és Katherine Dreyer: ChiGyaloglás  |  e-könyv

 

A ChiGyaloglás egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük. Ez a világ legkönnyebben hozzáférhető testmozgás-fajtája. Gyorsan formába hozza az embert, és drámai módon javítja a közvetlen és a hosszú távú egészséget.

„Első könyvünkben, melynek címe ChiFutás – Forradalmi módszer az erőlködés- és sérülésmentes futáshoz, meg akartuk osztani a futókkal a fájdalom és sérülés nélküli futás lehetőségét. Ebben a könyvben visszatérünk első szerelmünkhöz, a gyalogláshoz. A nyolcadik fejezetben pedig írunk az egyik legkedvesebb időtöltésünkről, a túrázásról.” (Danny Dreyer és Katherin Dreyer)

Azoknak, akik egy fitneszprogram elkezdését fontolgatják, a ChiGyaloglás fájdalommentes és örömteli kezdet lehet. Emellett hosszú távú lehetőségeket is tartogat. A gyaloglás csodálatos dolog, és sok ember életének természetes része. Sok európai országban bevett szokás a vacsora utáni séta. De akár szükségből gyalogol az ember, akár mert élvezi, vagy mert az egészségén akar javítani, a ChiGyaloglás bármely gyalogló tervbe beilleszthető. A módszer határtalan lehetőségeket kínál az egészségünk és általános közérzetünk megjavításához.


A ChiGyalogláshoz még csak a chi fogalmát sem kell ismernünk

Mindazonáltal még több energiát érezhetünk – és ez az, ami igazán számít. Ahogy a Taichi, úgy a ChiGyaloglás tanulását is a helyes testtartással kezdjük. A helyes testtartás révén létrejött szerkezeti összhang segít, hogy ellazítsa izmait, és a chi-energia szabadabban áramolhasson a testében.

Amikor a testtartást megfelelően összehangoltuk, a vázizmok munkába állnak, és a karok és lábak letehetik nehéz terhük nagy részét. Megtanulja, hogy ne a lábak, hanem a vázizmok erejét felhasználva járjon, ami egészségesebb, mert az egész testet megmozgatja, és hatékonyabb is, mivel nem kizárólag a láb erejére támaszkodva hajtjuk magunkat előre. Később érezni fogja „belső ereje” növekedését, amit mindennapi életében is bármikor hasznosíthat.


Az elme összhangja

A test és az elme összhangjának megteremtése minden fitneszprogram elengedhetetlen összetevője. A ChiGyaloglásban ezt a készséget testérzékelésnek nevezzük. Az elme figyel a testre, azután irányítja a megfelelő mozgásbeli változtatásokat. Ezután ismét figyelünk, és szükség szerint újabb korrekciót végzünk, például egy kicsit jobban lendítjük a kart, vagy magasabbra emeljük a fejünket. Ezzel a módszerrel kommunikációs kapcsolatot hozunk létre a test és az elme közt, ezáltal létrehozhatjuk a test, elme és szellem számára szükséges energiákat.


A fizikai erőnlét megszerzése

Félreértés ne essék: a ChiGyaloglással olyan folyamatos fitneszprogramot kap, amely mindazokat az előnyöket szolgáltatja, amelyeket egy kardio-aerobik edzés nyújthat. Megmutatjuk, hogyan érheti el gyaloglással életének legjobb formáját: egy „menüből” választhatja ki a különféle fitnesz-gyaloglási módozatokat. A ChiGyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül. Ez egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük.

A könyv nyomtatásban is elérhető!

Kövessen minket facebookon a kiadó vagy a könyv oldalán, vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Dreyer, Danny, Dreyer, Katherine

Állapot

Antikvár könyv, Új