Oldal kiválasztása

Kenjiro Yoshigasaki: Egy idegen belső utazása – Ösvények egy újfajta észlelés felé | e-könyv

990 Ft

„Az Aikido technikák megtanításánál mindig is előbbre valónak gondoltam az életmóddal való foglalkozást, ám minden egyes nap igen sok elmélkedést igényel az, hogy megérthessük magát az életet. Amikor át akartam adni tanítványaimnak az életről szóló sokféle és különböző gondolataimat, nem volt elég számukra az, amit az edzések során mondtam nekik.”

Cikkszám: 9789639219410 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Leírás

Kenjiro Yoshigasaki: Egy idegen belső utazása – Ösvények egy újfajta észlelés felé | e-könyv

„Az Aikido technikák megtanításánál mindig is előbbre valónak gondoltam az életmóddal való foglalkozást. Ám minden egyes nap igen sok elmélkedést igényel az, hogy megérthessük magát az életet. Amikor át akartam adni tanítványaimnak az életről szóló sokféle gondolataimat, nem volt elég számukra az, amit az edzések során elmondtam.

Elhatároztam tehát, hogy megírom ezt a könyvet, hogy az emberek életük folyamán annyiszor olvashassák el, ahányszor csak lehetséges. Az élet egyetlen egységes entitás, tehát minden egyes emberi tevékenység célja ennek megértésén alapszik. Saját életünk helyes megértése nélkül sohasem lehet teljes egész az, amit cselekszünk.

A könyvet nemcsak tanítványaimnak szántam, hanem bárkinek, aki meg akarja érteni az életet.”

 

A szerzőről

Kenjiro Yoshigasaki, nemzetközi hírű Aikido mester a zen buddhizmust, az új sintoizmust, a katolicizmust és az iszlámot is tanulmányozta, és Indiában egy évig tanulmányozta a jógát. 1977 óta tanítja Európában a Ki Aikidót, több mint 120 dodzsója és 4.000 tanítványa van világszerte. Kivételes képességű tanítónak tartják, aki hét nyelven beszél folyékonyan. Előadásaival és gyakorlataival különleges módon képes bevezetni tanítványait az Aikido mélységeinek megismerésébe.

 

Kövessen minket facebookon, vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Yoshigasaki, Kenjiro