Oldal kiválasztása

Chade Meng Tan: Belső Kereső Önmagadhoz | könyv

A könyv szerzője, a Google HR szakértője, Meng életcélja, hogy a meditáció jótékony hatásait, az érzelmi intelligencia fejlesztésének és a közérzet javításának lehetőségeit elérhetővé tegye az egész emberiség számára. És hogy a Google különleges szerepet játsszon ebben, hiszen a Google a Google.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Tudatosság, érzelmi intelligencia és a világ megmentése

 

Miről is szól a Belső kereső önmagadhoz?

A Google ma részvényeinek értéke alapján a világ legnagyobb vállalatai közé tartozik. Mindezt alig 18 év alatt érte el.

„A Google küldetése a világ összes információjának rendezése, univerzálisan elérhetővé és hasznosíthatóvá tétele”

E rendkívüli léptékű és tartós fejlődésben döntő szerepet játszik az, hogy a Google szinte alapítása óta támogatja a dolgozók jó közérzetét, munkabeli eredményességét és hatékonyságát növelő módszerek kutatását és tanítását. Így jutottak el a meditáció és hasonló mentális képzések kutatásához.

Majd száz évvel ezelőtt a sport akkor indult világhódító útjára, amikor tudományosan igazolták egészségre és a vállalatok jövedelmezőségére való jótékony hatásait. Ezen kutatások révén vált fokozatosan bárki számára elérhetővé a sport. Aki ma részesülni akar a testmozgás előnyeiből, könnyedén elkezdhet sportolni. A meditációval kapcsolatos kutatások is hasonlóan pozitív eredményeket hoztak – immár bőséges bizonyíték áll a kutatók rendelkezésére a meditáció hasznosságára vonatkozóan. Ez a kutatás azt mutatja, hogy mindössze nyolc heti gyakorlás után megfigyelhetjük a meditáció jelentős mértékű jótékony hatásait.

Mindezek alapján Meng és munkatársai összeállítottak egy alaposan megtervezett és kipróbált utat az érzelmi intelligencia munkahelyi és otthoni fejlesztésére. Ez az út az élvonalbeli tudományon valamint az érzelmek és az érzelmi intelligencia jól kidolgozott kutatási eredményein alapul. Az alapokhoz tartozik még a derűlátás fontossága, az együttérzés és a kedvesség ereje, ahogyan az éber tudatosság és az együttérzés egyre fejlődő kutatása is.

A Google pedig küldetéséhez méltóan ezeket a módszereket is a világ rendelkezésére bocsátja.

Kövessen minket facebookon a kiadó vagy a könyv oldalán, vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Tan, Chade Meng

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új