ZenÓra – A lét ideje – Scott Shaw

1286 Ft

Mikor üt a ZenÓra, nyakon csípheted a tűnő időt.

Képzeld el, hogy képes vagy túllépni az IDŐ-t irányító kezeken, és betekinthetsz a misztikus folyamatba, amely az IDŐ teljesen új távlataival lát el.

 

 

Kiürítés
Cikkszám: 9789639219076 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Leírás

Scott Shaw: ZenÓra – a LÉT ideje

A ZenÓra alaposan körüljárja az IDŐ fogalmát. Képzeld el, hogy képes vagy túllépni az IDŐ-t irányító kezeken, és betekinthetsz a misztikus folyamatba, amely az IDŐ teljesen új távlataival lát el.

A szerző, Scott Shaw igazi modern kori misztikus. Már fiatal korától a beteljesülés átélésének szentelte életét. Los Angelesben született. Ma rendszeresen utazik Ázsiába, hogy az ázsiai kultúra homályos oldalait dokumentálja írásban és filmeken. Közben tovább csiszolja meditációs ismereteit. Hite szerint a világi dolgokat misztikus gyakorlatoknak kell tekintenünk, a mindennapi életet pedig a kozmikus tudatosság legnagyobb tanítójának.

Ebben a kezes, apró könyvecskében gondolat ébresztő aforizmákat találsz. Ezek segítenek, hogy békésebben élhess a jelenben. Scott Shaw, a meditatív tudatosság szakértője. Oldalról oldalra újabb és újabb idővel kapcsolatos hiedelmedtől segít megszabadulnod. Ilyen például „elvesztegetett idő” vagy „időszűke”.

Képzeld el, hogy most azonnal a kezedbe veheted az IDŐT!

Kövessen minket facebookon is!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Méretek N/A
Szerző

Show, Scott

Állapot

Antikvár könyv, Új

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X