Oldal kiválasztása

Scott Shaw: ZenÓra – A lét ideje | könyv

Mikor üt a ZenÓra, nyakon csípheted a tűnő időt.

Képzeld el, hogy képes vagy túllépni az IDŐT irányító kezeken, és betekinthetsz a misztikus folyamatba, amely az IDŐ teljesen új távlataival lát el.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Scott Shaw: ZenÓra – a LÉT ideje

A ZenÓra alaposan körüljárja az IDŐ fogalmát. Képzeld el, hogy képes vagy túllépni az IDŐT irányító kezeken, és betekinthetsz a misztikus folyamatba, amely az IDŐ teljesen új távlataival lát el.

A szerző, Scott Shaw, igazi modern kori misztikus. Már fiatal korától a beteljesülés átélésének szentelte életét. Los Angelesben született. Ma rendszeresen utazik Ázsiába, hogy az ázsiai kultúra homályos oldalait dokumentálja írásban és filmeken. Közben tovább csiszolja meditációs ismereteit. Hite szerint a világi dolgokat misztikus gyakorlatoknak kell tekintenünk, a mindennapi életet pedig a kozmikus tudatosság legnagyobb tanítójának.

Ebben a kezes, apró könyvecskében gondolatébresztő aforizmákat találsz. Ezek segítenek, hogy békésebben élhess a jelenben. Scott Shaw, a meditatív tudatosság szakértője. Oldalról oldalra újabb és újabb idővel kapcsolatos hiedelmedtől segít megszabadulnod. Ilyen például „elvesztegetett idő” vagy „időszűke”. Képzeld el, hogy most azonnal a kezedbe veheted az IDŐT!

Kövessen minket facebookon, vagy youtube csatornánkon!
Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Show, Scott

Állapot

Antikvár könyv, Új