Oldal kiválasztása

Michel Desmarquet: THIAOOUBA – Az arany bolygó üzenete | könyv

2950 Ft

A kapott utasításoknak megfelelően, azokat követve írtam meg ezt a könyvet. Olyan eseményekről számolok be a lapjain, melyek személyesen velem történtek meg – erről kezeskedhetem.

Gondolom, könyvem sok olvasónak bizonyos mértékig, vagy akár teljes egészében sci-finek – tudományos fantasztikumnak – tűnik majd, ám nekem nincs akkora képzelőerőm, amit egy ilyen munka igényelne. Amit leírtam, nem kitalált történet. A jó szándékú olvasó felismerheti az igazságot az üzenetben, amit új barátaimtól közvetítek a Föld bolygó lakói számára.

A szerző előszavából

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás
Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Michel Desmarquet: THIAOOUBA – Az arany bolygó üzenete


Thiaooubán

„Továbbra is úgy találtam, hogy a szabadban hunyorognom kell az erős fény miatt. Thaó egy mozdulattal jelezte, hogy szálljak fel a Lativokra. A többiek úgy döntöttek, hogy külön repülnek, és úgy libegtek körülöttünk, mintha önfeledten játszanának – nos, kétségkívül így is volt. Ezen a bolygón a lakosok örökké boldognak látszottak. Nagy sebességgel haladtunk több méterrel a víz felszíne fölött, és bár kíváncsiságomat folyton felkorbácsolta valami, gyakran le kellett hunynom a szemem, hogy kipihenjem az erős ragyogást. Gyorsan elértük a szárazföld peremét, ahol a hullámok zöld, fekete, narancs és arany színű sziklákon törtek meg. A partnak csapódó víz játéka a déli nap meredeken tűző sugarai alatt felejthetetlen látványt nyújtott. A fények és színek kristálytiszta sávokat alkottak – százszor szebbet, mint egy földi szivárvány. Körülbelül 200 méteres magasságig emelkedtünk, és folytattuk utunk a kontinens belseje felé.”

Részlet a 7. fejezetből


A mi úgynevezett „civilizációnk”

A valódi veszélyt a Földön „fontossági sorrendben” először is a pénz jelenti, másodsorban a politikusok, azután az újságírók és a drog, végül pedig a vallások. Az atomfegyvereknek semmi közük ezekhez a veszélyekhez. Ha az embereket elpusztítja egy nukleáris kataklizma, haláluk után az asztrál-lényük oda jut, ahova kell, és a pusztulás-újjászületés természetes körforgása sértetlenül fennmarad. A veszély nem a fizikai test pusztulásában rejlik, ahogy azt milliók hiszik: sokkal inkább abban, ahogyan élnek. A ti bolygótokon a pénz a legördögibb gonosz.”

A könyv nemcsak pontos diagnózist nyújt a jelenlegi helyzetünkről, de részletes útmutatással szolgál arról is, mit kell tennünk és hogyan... (Pontosabban arról, hogyan oldották meg egy a miénkhez nagyon hasonló bolygón ugyanezeket a problémákat.)


Visszajelzések

Mindenkit lenyűgözött a tartalma, aki csak elolvasta a kéziratot. A reakciók alapján háromféle olvasó létezik:

•   Az első csoportbeliek (és ők alkotják a többséget) továbbra sem hiszik, hogy tényleg egy másik bolygón jártam, de elismerik, hogy megérintette őket a könyv. De azt mondták, valójában nem számít, hogy megtörtént-e vagy sem. Ami számít, az a történet mögött rejlő erőteljes üzenet.
•   A második csoportba a kezdetben szkeptikusak tartoznak, akik egymás után többször elolvasták a könyvet, és meggyőződtek róla, hogy a történetem valós. Nekik van igazuk.
•   A harmadik csoport, akik spirituálisan érettebbek, és az első pillanattól tudják, hogy amit leírtam, a színtiszta valóság.”

Részlet a szerző utószavából.

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Desmarquet, Michel

Állapot

Antikvár könyv, Új