THIAOOUBA – Az arany bolygó üzenete

2950 Ft

“Ez egy nagyon különleges kézirat. Ez valódi titoknak számít még a mai világunkban is! A könyv már nem kapható, vajon miért is?!

Azóta sem találtam ehhez fogható könyvet, nincs, mi túlszárnyalhatná! Megváltoztatta az életemet, legalább hatszor elolvastam, és még mindig vágyom arra, hogy olvassam! Mert akárhányszor olvasom, mindig új és új kérdések merülnek fel bennem, és más megértéseket kapok.

Én elhiszem minden szavát, számomra ez a kis bibliám! Ez a legértékesebb könyvem mindközül!”

“Miről is szól ez a könyv? A való életről! Minden eddigi feltett kérdésedre választ ad! Nem véletlen, ha találkozol vele! Az sem véletlen, ha a kezedbe kerül, és hogy most olvasod ezt a cikket!”

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

THIAOOUBA – Az arany bolygó üzenete

“Azok, akik elolvassák három kategóriába tartoznak. Az egyik, a szkeptikusság, függetlenül attól, hogy spirituálisnak, fejlettnek tartja-e magát, vagy sem! Bizony, még azokat is megdöbbenti a könyv, és talán nem is hisznek benne, akik már sok talánnyal, misztikummal találkoztak. Ők csupán fikciónak tartják. Vannak akik, kételkednek, ezért többször elolvassák a könyvet, mert bár kételkednek, de választ keresnek a kérdéseikre! Elkezdenek gondolkodni a könyv által adott válaszokon, és kutatni kezdenek. Végül is minden tudomány, kísérletezés, kutatás után ráébrednek a könyv valós tartalmára.

A harmadik csoporthoz nagyon kevesen tartoznak.

Ők azonnal tudják, érzik legbelül a belső bizonyosságot, a könyv minden szava igaz. Puszta naivitásból? Nem! Akik bizonyítékot akarnak, a könyvben megtalálható az is!

“Hatalmas tudás és gyakorlat kell azonban ahhoz, hogy kontrollálni tudjuk a konkrét információkhoz való hozzáférés.

A mi úgynevezett „civilizációnk” – A valódi veszélyt a Földön “fontossági sorrendben” először is a pénz jelenti, másodsorban a politikusok, azután az újságírók és a drog, végül pedig a vallások.

Az atomfegyvereknek semmi közük ezekhez a veszélyekhez. – Ha az embereket elpusztítja egy nukleáris kataklizma, haláluk után az asztrál-lényük oda jut, ahova kell, és a pusztulás-újjászületés természetes körforgása sértetlenül fennmarad. A veszély nem a fizikai test pusztulásában rejlik, ahogy azt milliók hiszik: sokkal inkább abban, ahogyan élnek. – A ti bolygótokon a pénz a legördögibb gonosz.”

A Könyv nemcsak pontos diagnózist nyújt a jelenlegi helyzetünkről, de részletes útmutatással szolgál arról is, mit kell tennünk és hogyan… (Pontosabban arról, hogyan oldották meg egy a miénkhez nagyon hasonló bolygón ugyanezeket a problémákat.)

************************************

Kövessen minket facebookon is!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Desmarquet, Michel

Állapot

Antikvár könyv, Új

X