Oldal kiválasztása

Ni Hua-Ching: Belső alkímia | könyv

3950 Ft

A belső alkímia ugyanazokra az alapelvekre épül, mint a főzés: az ember saját energiájának finomítását jelenti. Amikor felszabadul az energia, ne próbálják az elméjükkel irányítani vagy az érzelmeikkel befolyásolni. Ha ezt betartják, a maga teljességében fogják megtapasztalni rejtett életerejüket.

Az a hagyomány, amelynek a szerző is tanítója, elsősorban a tiszta szellem fejlesztésével foglalkozik. A fő cél a saját energiánk finomítása és fejlesztése. Ugyanezen cél érdekében néha segítünk a világnak is – mivelhogy a világ egyetlen nagy élet, amely mindannyiunké.

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás
Törlés

Leírás

Ni Hua-Ching: Belső alkímia

Törődünk-e az élet és a halál céljával és értelmével, vagy túl sok a dolgunk ahhoz, hogy ilyesmikkel foglalkozzunk? Az élet nehézségei elől senki sem menekülhet el. Mindenki, aki erre a világra született, problémákkal kell, hogy szembenézzen. A születés nagy megrázkódtatással jár. A családunkkal és a társadalommal együtt élni gyakran igen gyötrelmes. A serdülőkor tele van fájdalommal. A munka nehéz. Miféle módszerekkel gyógyíthatjuk ki magunkat a jelen és a múlt problémáiból? Talán valamiféle gyógynövénykúra, esetleg alkohol, vagy kábítószerek segítségével? Talán azzal, hogy kisírják vagy kiüvöltik magukból a problémáikat?

A szerző válasza

„Ami engem illet, egyiket sem javasolnám, mert az ilyesfajta játékok még nem fogják Önöket megakadályozni abban, hogy továbbra is az egójukba kapaszkodjanak. Ehelyett egy tízezer éve kifejlesztett módszert tanítok. A belső alkímia célja az alacsonyabb szintű energia magasabb szintűvé alakítása. Az egyénre jellemző életenergiák alapján fejlesztették ki. Vizsgáljuk meg, hogyan törhetjük át a fizikai létezés, valamint a merev gondolkodás korlátait, hogy az élet szellemi oldalával kapcsolatba kerüljünk. Először is a tudatosságunkat kell kiterjesztenünk. A tudatosság azt a képességet jelenti, hogy észrevegyük a létezés finomabb szintjeit is. Tudatosságunkat az által terjeszthetjük ki, ha eltávolítjuk az útjában álló akadályokat, a testben és az elmében képződött torlaszokat, amelyek meggátolják az energia szabad áramlását. A belső alkímia módszer az élet egységének felfedezéséhez.”

Kövessen minket facebookon a kiadó vagy a könyv oldalán, vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Ni, Hua-Ching

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új