06-30-350-7040 (munkaidőben) info@lunarimpex.hu

Kiss Zsolt: Wing Chun Kyun IV. Önvédelmi helyzetben – Utcai alkalmazások

Ez a könyv egy ötkötetes sorozat negyedik darabja.
Az első három kötet a Wing Chun pusztakezes mozgásait tartalmazza a hagyományos kínai megközelítés szerint.
A negyedik kötet azt mutatja be, hogyan használják a stílust valós harcban. Emellett részletesen végigveszi, amit ma a témával foglalkozó szakértők és a tudomány az emberi erőszakról, a harc élettani és pszichikai hátteréről tudnak. S bemutatja azt is ezen keresztül, hogy mindez hogyan kapcsolódik a Wing Chun tanításaihoz, s hogy a régmúlt mesterei miért pont úgy építették fel a stílust, ahogy azt ma ismerjük.
Végül a befejező ötödik rész a Wing Chun hagyományos fegyvereit a páros rövid kardot és a hosszú botot mutatja be az alaptechnikáktól kezdve a formagyakorlatokon keresztül az alkalmazásokig.
A Wing Chun-ról már sokan és sokfélét írtak, de ennyire átfogó és részletes leírás nem csak magyar nyelven nem jelent meg, de külföldi példákat sem ismerni.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 978-615-80955-3-2 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

A negyedik kötet azt mutatja be, hogyan használjuk a stílust valós harcban. Emellett részletesen végigveszem, amit ma a témával foglalkozó szakértők és a tudomány az emberi erőszakról, a harc élettani és pszichikai hátteréről tudnak. S bemutatom azt is ezen keresztül, hogy mindez hogyan kapcsolódik a Wing Chun tanításaihoz, s hogy a régmúlt mesterei miért pont úgy építették fel a stílust, ahogy azt ma ismerjük.
A könyv 203 oldal hosszú, több mint 300 képpel.
A könyv gyakorlatairól filmet készítettünk, amit egy zárt oldalon teszünk hozzáférhetővé olvasóim számára.

További információk

Szerző

Kiss Zsolt

Állapot

Antikvár könyv, Új

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X