Peter Glickman: Hatékony, kíméletes tisztítókúra mesterfokon | könyv

1580 Ft

Hiába diétázunk, és eszünk kevesebbet, hogy a testet zsírégetésre ösztökéljük, amint abbahagyjuk a diétát, a zsír visszakúszik. Így védekezik a testünk a mérgek ellen. A zsír végleges eltávolításának egyetlen hatékony módja, ha megszabadulunk a mérgektől.

Ezért olyan hatásos a Master Cleanse nem csak a súlycsökkentésben, hanem az emberek boldogításában is. A legutóbbi nem hivatalos felmérésben 141 embert kérdeztek meg, akik végigcsinálták vagy éppen most végzik a tisztítókúrát. Nyolcvan százalékuk megnövekedett energiáról számolt be, és tízből kilencen boldogabbnak érzik magukat! Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a mérgek okozzák a fejfájást, fáradékonyságot, ingerlékenységet és számos más nyűgöt és fájdalmat.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Leírás

Peter Glickman: Hatékony, kíméletes tisztítókúra mesterfokon


Tisztítókúra vs nyerstáplálkozás

A Master Cleanse összeállítója, Stanley Burroughs szerint nem csak a vastagbelet tisztítja ki, hanem a májat, vesét és a többi szervet, mirigyet is. Egy nyers zöldségekből, gyümölcsökből és magokból álló étrend is megtisztíthat minket, de jóval lassabban. Nagyon-nagyon kevesen képesek teljesen átállni a nyers kosztra. A Master Cleanse-t viszont sokan képesek elvégezni, és legyőzve némi sóvárgást több nyers ételt fogyasztanak, mint azelőtt.

Egy tanulmány is alátámasztja ezt. A válaszadók általában egészségesebbnek értékelték a Master Cleanse utáni étrendjüket a kúra előttinél. Minden ember maga felel az egészségéért. Annak, aki egészséges, energikus akar lenni, és jól akarja érezni magát, meg kell tanulnia az ezekhez szükséges feltételeket, és azoknak megfelelően kell cselekednie. Figyeljünk oda, mit engedünk be a szánkon, hogy tornázzunk, szívjunk friss levegőt, és mindenekelőtt ügyeljünk a gondolatainkra.


Próbálja ki, és figyelje szervezete változásait!

Értékes ismeretanyag vár arra, aki rászánja az időt, hogy utánajárjon, és hajlandó megvizsgálni, hasznos-e számára, testi-lelki szinten. Azért kell mindenkinek egyénileg meggyőződnie arról, hasznos-e neki, mert minden ember testében lehetnek eltérések. Például, a legtöbb ember számára a penicillin értékes baktériumölő. Vannak azonban, akik allergiásak rá, és meghalhatnak tőle.

Csakis mi magunk vagyunk illetékesek abban, hogy eldöntsük, mi hasznos, és mi ártalmas számunkra. Az egészségügyi szakértők értékes információkkal szolgálhatnak, és számos csodás dolgot művelhetnek, ám végső soron minden rajtunk múlik. Tehát meg kell tanulnunk hallgatni a józan eszünkre és a tapasztalatainkra, és a jelen könyv ismereteinek hasznosságáról is így győződhetünk meg. Mindenkinek érdemes konzultálnia egészségügyi tanácsadójával, hogy azután a legjobb belátása szerint dönthessen. Ugyanilyen óvatosan közelítsük az ebben könyvben leírtakat. Az életben szerzett egyéb információval sem árt az óvatosság.


Konzultáljon szakemberrel!

Egészségi problémák, betegség vagy gyógyszeres kezelés esetén, ha el akarja kezdeni a Master Cleanse-t, előbb mindenképpen forduljon egészségügyi szakemberhez! Még fontosabb, hogy a hozzáértő beleegyezése és felügyelete nélkül ne hagyja abba a gyógyszerszedést! A Master Cleanse hatalmas vívmány, de erről győződjön meg az olvasó maga. Ha úgy dönt, hogy nekifog a tisztítókúrának, ne hezitáljon! Mind a teste, mind a lelke számára csodálatos dologra készül!

 

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

 

További információk

Szerző

Glickman, Peter

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új

X