Oldal kiválasztása

A hosszú élet taoista titkai

Le akarsz fogyni? Töltekezz levessel!

“A falánkság járványszerű méreteket öltött az iparosodott társadalmakban. Ennek eredményeképpen a szívbetegség, a stroke, a rák és a cukorbetegség riasztó sebességgel terjed. Pedig egyetlen egyszerű étrendi változtatás csökkentheti annak kockázatát, hogy rontsd az idő előtti halálozási statisztikát: egyél levest legalább egyszer naponta. Egy tápláló, sószegény leves hidratál és jóllakat, miközben kimossa a hulladékot a szervezetből. Az sem mellékes, hogy azok, akik naponta elfogyasztanak egy vagy több csésze levest, többet fogynak azoknál, akik bár ugyanannyi kalóriát visznek be, de leves nélkül. A házi készítésű levesek a legjobbak, mivel a konzervek tele vannak sóval és vegyszerekkel.”

A Hosszú élet taoista titkai-ban Kelet évezredes bölcsessége egyesül a Nyugat legújabb tudományos felfedezéseivel, így születtek meg az itt olvasható időtálló, s a tudományos kutatáson is hitelesnek bizonyult jó tanácsok egy hosszú, egészséges és boldog élethez.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Kelet évezredes bölcsessége Nyugat legújabb tudományos felfedezéseivel

A Hosszú élet taoista titkai-ban Kelet évezredes bölcsessége egyesül a Nyugat legújabb tudományos felfedezéseivel, így születtek meg az itt olvasható időtálló, s a tudományos kutatáson is hitelesnek bizonyult jó tanácsok egy hosszú, egészséges és boldog élethez.

1985-ben, mialatt posztgraduális tanulmányaimat folytattam Sanghajban, felfigyeltem arra, hogy hajnalonta idős emberek csapatostul vonulnak a közeli parkokba, energiafejlesztő módszereket (például taichi, qigong) gyakorolni.

Sokukkal elbeszélgettem, némelyiküket meg is vizsgáltam. Nem egy közülük százéves is elmúlt. Bámultam délceg tartásukat, eleven mozgásukat, éles elméjüket, életerejüket és általános egészségi állapotukat. Ez a tapasztalat, gyerekkori gyógyulásom emlékével együtt az egészséggel kapcsolatos megelőző szemlélet tanulmányozására inspirált. Ezzel kezdtem az évszázados életkor és általában a hosszú élet tudományának idestova húszéves kutatását.

Eddigi felfedezéseim töltik meg ezt a könyvet. A Hosszú élet taoista titkai-ban Kelet évezredes bölcsessége egyesül a Nyugat legújabb tudományos felfedezéseivel, így születtek meg az itt olvasható időtálló, s a tudományos kutatáson is hitelesnek bizonyult jó tanácsok egy hosszú, egészséges és boldog élethez.

Ahhoz, hogy meghosszabbítsuk az életünket, és javítsunk a minőségén, nem szükséges, hogy egészségesek legyünk. Azaz, ne nyugtalankodjunk a múlt miatt. Az számít, amit ettől a pillanattól kezdve teszünk. Örömhír, hogy éppen most, ebben a pillanatban is cselekedhetünk egészségünk javítása, életünk meghosszabbítása érdekében.

További információk

Szerző

Ni, Maoshing Dr.

Állapot

Antikvár könyv, Új