Oldal kiválasztása

Mantak Chia – Michael Winn: Taoista szerelmi titkok | könyv

4500 Ft

„Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem hosszabbíthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a szexuális energia harmóniáját.” – Peng Ce, kínai orvos intelme a császárhoz.

8000 éven keresztül mély titok övezte a szexuális kungfut. A módszert eleinte kizárólag a császárt és az ő legbensőbb köréhez tartozókat magában foglaló szűk elit gyakorolta, hogy megelőzze a különböző betegségeket és az impotenciát. Az a férfi, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni szexuális téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében. A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel. Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre.

A Szerelem titkos taóját forgatva mind a férj, mind a feleség megtanulhatja, hogyan maradhatnak fiatalosak a szex segítségével, és hogyan változtathatják azt végtelen és izgalmas utazássá, amelynek során energiájuk megosztásának újabb és újabb titkait fedezhetik föl. Ezután már megújult életerővel és könnyű szívvel térhetnek vissza a napi munka robotjához; ha életerőnk teljes, a leghétköznapibb dolgokat is újra érdekesnek találjuk.

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás
Törlés

A szerelem és életjobbító hatásai

A taoista szerelmi titkok, más néven szexuális kungfu, olyan belső gyakorlat, amely lehetővé teszi a férfiak számára, hogy a testük által kiválasztott bizonyos folyadékokat visszatartsanak. Ezek a folyadékok semmi máshoz nem fogható energia forrásai lesznek. Akkor használhatjuk fel a legjobban, ha sikerül elraktározni, és magasabb szintű életközpontokba visszakeringetni. A mag kibocsátásának megszüntetése nem tévesztendő össze az orgazmus megszüntetésével. A szexuális kungfu módszere a szeretkezés közben hosszasan élvezhető, egészében véve magasabb rendű és a maga nemében páratlan orgazmust tesz lehetővé.

A titok egyszerű: a férfi az orgazmus közben nem veszít magfolyadékot. A keleti bölcsek időtlen idők óta kutatták, hogy milyen eszközökkel lehetne a magfolyadék kibocsátását elkerülni. Kivétel nélkül mindannyian felismerték, hogy a nemi aktusnak milyen óriási jelentőségű következményei lehetnek. Ha szeretettel és fegyelmezetten csinálják, felébresztheti a test és a tudat szunnyadó erőit. Az idegrendszer és a belső elválasztású mirigyek különösen jól fejleszthetők.


Gyógyító szerelem

A szeretkezés gyógyító hatása már régóta ismert volt. A taoista mesterek a továbblépés lehetőségét kutatták, és a fizikai halhatatlanság forrását keresték benne. Számos iskola lépett színre, és javasolt különböző módszereket a szexualitás titkos elixírjének lecsapolására. Akik ismerik a magömléssel végződő konvencionális nemi érintkezést, tudják, hogy az alaposan kimerít minden mirigyet és szervet. A magömlés során az élet belső hajtóereje kilövell a testből. Néhány szexmániás férfiban csak annyi életerő marad, amennyi ahhoz kell, hogy össze tudják hajtani az újságot, magukba préseljenek némi táplálékot, és el tudjanak menni a pszichiáterükhöz. Ha az ember visszatartja a magfolyadékot és energiáját vissza- és fölfelé vezeti a testbe, olyan rendkívüli erők fejlődhetnek ki benne, mint amilyen a gyógyítás képessége és a tisztánlátás.


A szerelem titkos taoista tanításai 

Az évszázadokon át titokban tartott ezoterikus módszerek most megnyitják az utat az Olvasó előtt, hogy összekapcsolják szexuális energiájukat a transzcendens tudatállapotokkal. Ez a forradalmi és meghatározó könyv megtanítja:

●  hogyan őrizzük meg és tároljuk a magfolyadékot a testben,
●  a teljes szexuális potencia megszerzésének és megtartásának titkait,
●  a taoista „völgy-orgazmust”, amely magasabb szintű örömhöz vezet,
●  a férfias és nőies energiák cseréjét a testen belül, illetve partnerrel,
●  a test, az elme és a szellem alkímiai transzmutációjához szükséges magas szintű taoista gyakorlatokat,

●  hogyan fokozhatják ezek a műveletek szakmai és sportteljesítményünket.

Mantak Chia mester, számos könyv szerzője, taoista és buddhista mesterektől tanult. Összeállította a spirituális módszerek szintézisét. Egyesült államokbeli, kanadai, ázsiai és európai központjai segítségével sikerült a nagyközönség elé tárnia a taoista ezoterikus gyakorlatokat, gyógyító módszereket, valamint az „életerő” összegyűjtésének és irányításának technikáját.

A könyv világos, érthető nyelvezete és a több tucat részletes ábra segíti az Olvasót, hogy fizikai, pszichikai és spirituális egészségének és egyensúlyának érdekében erősítse az energiaáramlást a testében. A tudományos elemzés kimutatta, hogy az ondó a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, hormonok, fehérjék, ionok, enzimek és más létfontosságú tápanyagok kincsestára.


Életerő-többlet a taoista szerelmi titkok révén

Ha ennek a gyakorlatnak a művelésében magas szintre jutunk, hormonjaink különleges tulajdonságokra tesznek szert. A szexuális kungfu segítségével több idegi és hormonális energiát termelhetünk és őrizhetünk meg, mint ami testünk rendes hétköznapi működéséhez szükséges. Ezt az életerőtöbbletet pedig testi egészségünk szilárdításának, valamint mentális és spirituális képességeink javításának szolgálatába állíthatjuk. Ez a könyv egységes egésszé kovácsolja az ősi tanításokat a szerző saját tapasztalataival, és így tárja azokat az Olvasó elé.

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Chia, Mantak, Winn, Michael

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új