Szerelmi reflexológia

A szerelmi reflexológia segítségével a párok felfedezhetik szexuális energiapotenciáljukat, megállapíthatják, mennyire illenek össze, mennyire férnek össze belső energiáik, megmutatja jellemzőiket és hajlamaikat. Mindebből felmérhetik kapcsolatuk várható természetét.

Új megközelítés párok részére!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Szerelmi reflexológia pároknak

A könyvben ismertetett módszerek Chia mester első négy könyvének anyagára épülnek, amelyeket a gyógyító szerelmi energiáról írt: “Taoista szerelmi titkok”, “Gyógyító szerelem”, “A multiorgazmusos férfi”, “A multiorgazmusos pár”. A szerzők kiemelik a reflexológiát a talpmasszázs témaköréből, és áthelyezik a belső energia áramlás vezetékei, a szerelem és az együttérzés területére. Így kalauzolják olvasóikat a szerelmi reflexológia megismerése felé.

Új megközelítés szerelmespárok részére

A szerelmi reflexológia tanulmányozása segít a pároknak, hogy felfedezzék szexuális energiapotenciáljukat, és megállapíthatják, mennyire illenek össze. Meghatározhatják, mennyire férnek össze belső energiáik. Megmutatja jellemzőiket és hajlamaikat, mindebből felmérhetik kapcsolatuk várható természetét.

Könnyen elsajátítható módszerek szerelmeseknek

Akár egyedül, akár partnerrel gyakorlunk, az itt bemutatott módszerek segítségével mélyebbre merülhetünk egy romantikus kapcsolatba. A taoisták sok évszázados kutatásai során kifejlesztett művészet újra feléleszthető napjainkban. Így egyfajta „elragadtatott akupresszúra” által tovább növelhessük a szerelmesek gyógyító erejét.

Mit árul el a testünk a nemi életünkről és lehetséges partnerünkről?

A szerelmi reflexológia lehetőséget nyújt, hogy külső jegyei alapján kiértékeljük egy ember belső energiájának szintjét, ezzel együtt nemi szerve méretét és alakját. Egy személy külső megjelenése és jellemző vonásai elárulhatják erősségeit és gyengeségeit. Megmutatja egy párról, összeillenek-e, sőt, tájékoztat jövendőbeli szerelmesünkről.

 

További információk

Állapot

Antikvár könyv, Új, Ebook

Szerző

Chia, Mantak, W. U. Wei

X