Lun-ár

Mantak Chia – William U. Wei: Tao a mindennapokban | könyv

5200 Ft 4900 Ft

A jelen könyvben Mantak Chia mester és William Wei olyan módszereket tanítanak, amelyekkel túlléphetünk idő és tér korlátain, és elérhetjük az egyetemes belső igazságot – méghozzá erőlködés nélkül. A Tao a mindennapokban könnyed. Ahogyan egy apró magocskából is magasztos fa nőhet, ha megkapja a napi víz- és fényadagját, naponta néhány percnyi taoista gyakorlat nyugodt és örömteli életet biztosíthat. 

Törlés

Leírás

Mantak Chia – William U. Wei: Tao a mindennapokban

Az önmegismerés erőlködésmentes ösvénye

A taoisták szerint meg kell tanulnunk az elmével figyelni, és a szívvel gondolkodni. Mi, nyugatiak, az ego csapdájában vergődünk. Azt hisszük, uralhatjuk a sorsunkat, ha ár ellen úszunk, de ez tévedés. Ha a meditációs módszerekkel megtanuljuk lecsendesíteni a tudatot, akkor meghaladhatjuk az elme egyenes vonalú gondolkodását, és kapcsolódhatunk a szívközpontban lakó magasabb tudatosság multidimenziós gondolkodásához.

A Tao azonban nem csak azt tanítja, miként ültesd el a magot, hogy gyökeret eresszen és növekedésnek induljon – energia vagy esszencia formájában – végül pedig fa váljék belőle, hanem azt is, hogyan ápoljuk a virágot, hogy az megtermékenyüljön és gyümölcsöt hozzon. Mindezt pedig anélkül érjük el, hogy elvesztenénk a dolog lényegét – a magot. Fánk, vagyis a helyesen ápolt energia – százszámra fogja a gyümölcsöket hozni, így olyan határtalan bőségben lesz részünk, amelyet már szívesen megosztunk másokkal, akik őszinték és érdemesek rá.

Gondolj csak bele: hány mag van gyümölcseinkben, amelyet meg lehetne osztani másokkal? Tehát, ha az eredeti vetőmagunkat a Tao szellemiségében neveljük – ahelyett, hogy más irányzatokhoz hasonlóan egyszerűen túladnánk rajtuk – akkor több ezer magot oszthatunk meg másokkal életük jobbá tételére, mindezt pedig az eredeti mag – az esszencia – elvesztése nélkül tehetjük meg.

Ebben a könyvben lehull a lepel a Tao ösvényéről. Megtudhatod hogyan építhetők be a tanok a te életedbe, hogy kényelmesen feltehesd a lábad, és élvezhesd életed utazását. Ne feledd – az univerzumban nincsenek eredeti ötletek vagy gondolatok – azokat az emberek csak használják vagy rosszul használják. Bármit is keress az életedben, tudd hát, hogy az is keres téged. Ülj csak le nyugodtan, és amikor megtalál, csatlakozz hozzá, és folytassátok együtt az utat.

Kövessen minket facebookon, vagy  youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

Tekintse meg a könyvből készült idézetfilmet:

 

További információk

Állapot

Új

Szerző

Chia, Mantak, W. U. Wei

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X