Oldal kiválasztása

Ni Hua Ching: Belső alkímia – Gyakorlati útmutató a szellemi fejlődéshez | könyv

3500 Ft

Megjelent!

Ni mester Belső alkímia című könyvének gyakorlatokkal tűzdelt kiegészítő kötete. Emberi lénynek lenni igencsak nehéz vállalkozás. Hogy miért? Mert sok mindent kell megtanulni, és rengeteget kell tapasztalni a személyes fejlődés folyamatában. 

Az emberi életben mindhárom szféra jelen van: fizikai, mentális és szellemi. Nem tagadható, hogy minden életformának anyagi támogatásra van szüksége, de az egész életünk nem csak az anyagi szférára korlátozódik.

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás
Törlés

Leírás

Ni Hua-Ching: Belső alkímia
– Gyakorlati útmutató a szellemi fejlődéshez

 

Szellemünknek is fejlesztésre van szüksége. Az emberi társadalom iránya azonban radikálisan elfordult a szellemi törekvéstől az anyagi törekvés felé. A mai túlnépesedett, modern világban az élet anyagi és mentális aspektusai túl nagy hangsúlyt kapnak. Különösen az intellektuális tudást értékelik túl, ami az embereket az élet szellemi oldalának megtagadására készteti, ahelyett hogy felismernék fontosságát.

Az embereknek szellemi gyarapodásra és fejlődésre van szükségük, hogy egésszé válhassanak, ám ők az emberi teljességet figyelmen kívül hagyó tudományos kutatás és ipari technológia fejlődéséből fakadóan töredékesen szemlélik az életet. A spirituális szféra tanulmányozására nem használhatjuk ugyanazokat a módszereket, amelyeket az anyagi felfedezéseknél alkalmazunk. 

Amit mi szellemi ösvénynek hívunk, igazából nem más, mint egyszerű nevelés az esszenciális életre. A modern oktatás csak a fizikai és mentális síkokra korlátozódik. Elkerüli a szellemi problémákat, kérdéseket, és nem támogatja a szellemi fejlődést, s ezzel egyértelműen elhanyagolja az élet legalapvetőbb területét. 

Ez a könyv foglalkozik a fejlődés mindhárom birodalmával, így hozzájárulhat mindazok életéhez, akik az átfogó fejlődés természetes életútját követik.

Az ember szellemi fejlődésének feladata az, hogy mélyítse és felderítse az igazságot abból a célból, hogy lépésről lépésre megvalósítsa saját teljességét és egységét. Ez évekbe telik, és eredménye csupán attól függ, hogy az egyén mennyire fogadja be a szellemi tanítást, és hogyan dolgozik önmagán. Ez az egyéni szellemi fejlődés alapköve. Magánügy, nagyüzemi módszerekkel nem állítható elő.

Kövessen minket facebookon a kiadó vagy a könyv oldalán, vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Állapot

Előkészületben, Antikvár könyv, Új

Szerző

Ni, Hua-Ching