Oldal kiválasztása

Mantak Chia: Chi-fejlesztő önmasszázs | könyv

1950 Ft

A taoista mesterekre ősidőktől a mai napig jellemző, hogy igen fiatalosak, tényleges koruknál legalább 20 évvel fiatalabbnak látszanak. Vitalitásuk egyik forrása a taoista fiatalító önmasszázs gyakorlása volt, amely a chit, a belső energiát használja fel az érzékszervek (szem, fül, orr, nyelv, fogak és bőr) megfiatalítására és a belső szervek megerősítésére.

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás
Törlés

Leírás

Mantak Chia: Chi-fejlesztő önmasszázs

Ezek a chi-fejlesztő önmasszázs technikák mintegy ötezer évesek, és mostanáig féltve őrzött titokként a mestertől legfeljebb néhány tanítványig jutottak el. Egy-egy mester még így is gyakran csak a módszer egy részét ismerte. A szerző a különböző mesterekkel folytatott tanulmányaira alapozva összeszedte a teljes rendszert, és egy logikusan felépülő gyakorlatsorozattá alakította. Ha ezt a sorozatot naponta 5-10 percig gyakoroljuk, számos vonatkozásban javíthatunk egészségi állapotunkon, beleértve látásunkat, hallásunkat, arcszínünket, a homlok- és arcüregünk, fogínyünk, fogaink és nyelvünk állapotát, valamint általános erőnlétünket.

A fiatalító önmasszázs megtisztítja a meridiánokat (vagyis az energia-vezetékeket), az érzékszerveket és a létfontosságú szerveinket a torlaszoktól és elzáródásoktól. Ezt úgy érhetjük el, ha a chit a nemi szervekből és a végbélnyílástól eljuttatjuk az archoz, a kézhez és az érzékszervekhez, majd a test érintett területeihez. Az érzékszervek kapcsolódnak a szervekhez. A taoisták szerint a szervek tárolják és hozzák létre a pozitív és negatív érzelmeket.

Az érzékszervek megerősítésével elősegítjük a negatív érzelmek irányítását. A külvilág hatásai, például a feszültség, harag, félelem először az érzékszervekhez jutnak el, majd ezek a negatív hatások elérik a szerveket és az idegrendszert. Az erős érzékszervek segítenek megelőzni az ártalmas külső hatások okozta túlterhelést.

Mantak Chia mester bemutatója:

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Chia, Mantak

Állapot

Antikvár könyv, Új