Maci Sifu tanácsai

A Hagyományos Kínai Orvoslás és a taoista gyógyítók módszerei nyomán
Ez a könyv, az elmúlt közel egy év hírleveleinek és facebook bejegyzéseinek az összessége. Azért készítettem el, mert többen is jelezték, hogy jó lenne, ha le lehetne venni a polcról, és így bárhova el lehetne vinni, valamint könnyebb lenne benne keresni is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Miért született ez a könyv, és hogyan használjuk?

A Maci Sifu tanácsai az elmúlt közel egy év hírleveleinek és facebook bejegyzéseinek az összessége. Azért készítettem el, mert többen is jelezték, hogy jó lenne, ha le lehetne venni a polcról, és így bárhova el lehetne vinni, valamint könnyebb lenne benne keresni is.
Egy kínai mondás szerint, aki megtarja magának a tudást, az még soha nem ért jó véget. Ezért hoztam létre előbb egy ingyenes hírlevelet, majd egy facebook oldalt, ahol rendszeresen bemutatok gyakorlatokat, technikákat, tippeket és tanácsokat adok.
A könyvben található egy szokásos tartalomjegyzék, ami a fejezetek címeit tartalmazza, de van benne egy szószedet is, ami segít a téma, illetve probléma szerinti keresésben.
Például, ha valakinek a veséjével van gondja, akkor a szószedetben megkeresi a vese szót, és mellette megtalálja azokat az oldalszámokat, ahol a veséhez kapcsolódó gyakorlatok, tippek, tanácsok vannak.

A Maci Sifu tanácsainak tematikája

Mi köze a derékfáj áshoz a szöcskének? – Plusz 5 perc a zuhany alatt, és lesz egy jó napod – Felejtsd el az allergiát – Amikor felmegy a pumpa – Magas vérnyomás – Alacsony vérnyomás

A te belső szerveid stresszmentesek és egészségesek?

Solar Plexus gyakorlat -Neked van minden nap? (Székletproblémákról) -Hogyan lazíts az irodában, hogy a főnököd is örüljön? -Mi köze a helyes légzésnek a lelki békédhez? -Problémamegoldó négyzet, avagy aggódásrombolás felső fokon -Aggódás, vagy kopás? (A térdfájásról) – A 3-1-2 meridián gyakorlat – A Taoista gyaloglás Titka!

Hogyan kelj fel reggel, hogy jól kezdődjön a napod?

A laza nyak és a hosszú élet titka – A teknősbéka gyakorlat – 61 Mit üzen a hideg láb? – Kopasz ember miért fésülködj ön? – A tested vízért kiált

Taoista szerelmi titkok nőknek és férfiaknak is

Mellnövelő masszázs – Szarvas gyakorlat férfiaknak
Mit tegyek, ha fáj a fejem? A fejfájás kezelése
A migrén kezelése – A rossz közérzet legjobb ellenszere – A máj ellazítása – Vese gyakorlat – Szív gyakorlat

A Ling Jianzi Chi Kung

Látásjavítás – Fülfájás és hallásprobléma – A fülzúgás okai és azok kezelése – Szép, rugalmas testet szeretnél? Tavaszi nagytakarítás a májban – A Daru gyakorlat

További információk

Szerző

Tóth Zoltán

Állapot

Antikvár könyv, Új

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

X