Oldal kiválasztása

John M. Ortiz: A zene taója | könyv

4900 Ft

Zenével változtassa meg életét: „hangolódjon” belső forrásaira, és rátalál a harmóniára! Valószínűleg Ön is, ahogy szinte mindenki, a zenében keres vigaszt, amikor „bluesos” hangulatban van, vagy pedig zenével vidítja fel magát. Dr. Ortiz erre az alapélményre összpontosítva olyan zeneterápiás módszert dolgozott ki, amellyel hatékonyan kezelhetők az élet szeszélyei, legyenek bár régóta fennálló problémák vagy csak pillanatnyi nehézségek. Zenepszichológiai módszerekkel jól kezelhető a depresszió, düh, álmatlanság, krónikus fájdalom, az önbecsülés hiánya, a kontrollvesztés.

A gondosan összeválogatott zenei menükben bárki rátalálhat kedvenc dalaira és dallamaira, ezek segítségével ráhangolódhatunk adott érzelmi állapotunkra, beazonosíthatjuk fájdalmunkat, majd kigyógyulhatunk belőle.

Kapható partnereink webáruházaiban!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Leírás

Zenepszichológia

A könyv pszichológiai technikákat kombinál hangolással, kántálással, megerősítésekkel és vizualizációval. Ezek segítségével jól kezelhető a krónikus fájdalom, az önbecsülés hiánya, a depresszió, düh, álmatlanság és a kontrollvesztés. Zeneterápiás technikái személyiségfejlesztésre is alkalmazhatók: memória, fejlődés, változás, öregedés, társas kapcsolatok, intimitás, tanulás, sőt, a hallás finomítása. A gondosan összeválogatott zenei menükben bárki rátalálhat kedvenc dalaira és dallamaira, ezek segítségével ráhangolódhatunk adott érzelmi állapotunkra, beazonosíthatjuk fájdalmunkat, majd kigyógyulhatunk belőle. Dr. Ortiz kreatív gyakorlatokat, koanokat (meditációs gondolatébresztőket), anekdotákat és esettanulmányokat is kínál a „zenei összehangolódás” módszere mellé, mindezekkel feltárva a zene átalakító erejét.

Dr. Ortiz természetes zenészi képességeit és pszichológusi képzettségét kombinálva dolgozta ki módszereit több mint két évtizeden át. Ezeket alkalmazva fogadja el, amit érez, és dolgozzon azon, amit érezni szeretne! Semmit nem kell bemagolni – egyszerűen csak „játssza el”, és minél előbb koncentrál a zenére, annál hamarabb fogja jól érezni magát!

A zene taója a megvilágosodás, ihlet és gyakorlati módszerek felbecsülhetetlen tárháza. Hozzásegít, hogy a zenével fejleszthessük életünket, szellemünket és lelkünket. A műfajban egyedülálló módon kínál fel számtalan forrást ahhoz, hogy zenei elménket tökéletesíthessük.

– írja Don G. Campbell, a Mozart-hatás (The Mozart Effect) szerzője


Zenével változtasd meg az életed!

„Hangolódjon” belső forrásaira, és rátalál a harmóniára! Valószínűleg Ön is, ahogy szinte mindenki, a zenében keres vigaszt, amikor „bluesos” hangulatban van, vagy pedig zenével vidítja fel magát. Dr. Ortiz erre az alapélményre összpontosítva olyan zeneterápiás módszert dolgozott ki, amellyel hatékonyan kezelhetők az élet szeszélyei, legyenek bár régóta fennálló problémák vagy csak pillanatnyi nehézségek.

Kapható partnereink webáruházaiban.

 

Kövessen minket facebookon vagy youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Állapot

Előkészületben, Új

Szerző

Ortiz, John M.