Oldal kiválasztása

Dr. Simoncsics Péter: Az akupunktúra csodája | könyv

4700 Ft

Az ősi kínai gyógymódok, akupunktúra, mozgás- és légzéskultúra, valamint az ezek alapjául szolgáló világszemlélet nagyszerű és hatásos eszköz a gyógyításban, gyógyulásban.

Akupunktúra és paradigmaváltás a gyógyításban

„Itt az ideje, hogy paradigmát váltsunk, mielőtt teljesen leromboljuk a világunkat. Meggyőződésem, hogy nem miattam, csupán általam gyógyul a páciens, hiszen a kulcs benne van. Segítek neki megtalálni, hogy érettebben, tudatosabban, fejlettebben távozhasson a rendelőből. Munkám sikerét az jelzi, ha nincs többé szüksége rám” – vallja a szerző.

A termék megvásárolható a TAO Csikung webshopjában!

Vásárlás
Törlés

Leírás

A gyógyító munkájának sikerét az mutatja, ha feleslegessé válik a páciens számára. Mindnyájan csodákra vagyunk képesek, ha hagyjuk a jóindulatot, önfeláldozást, szeretetet, megértést és tiszteletet működni embertársainkkal és a természettel szemben. Itt az ideje, hogy paradigmát váltsunk, mielőtt teljesen leromboljuk a világunkat.


„Nem miattam, csupán általam gyógyul a páciens”

„Meggyőződésem, hogy nem miattam, csupán általam gyógyul a páciens, hiszen a kulcs benne van. Segítek neki megtalálni, hogy érettebben, tudatosabban, fejlettebben távozhasson a rendelőből. Munkám sikerét az jelzi, ha nincs többé szüksége rám” – vallja a Szerző.


Miről szól Az akupunktúra csodája?

Az ősi kínai tűszúrásos gyógymód, az akupunktúra, valamint a vele együtt fejlődött egyéb gyógymódok: mozgás- és légzéskultúra, s legfőképpen a mindennek alapjául szolgáló élet- és világszemlélet nagyszerű és hatásos eszköz ehhez a csodálatos folyamathoz. Ennek ismereteit, tapasztalatait foglalja össze a könyv.

Az orvos-szerző fekete-fehér ábrákkal és fotókkal illusztrált, laikusoknak és gyógyítóknak egyaránt szóló könyvében az akupunktúra módszerének részletes leírására vállalkozott. A történeti áttekintést követően a kínai gyógyítás elméleti hátterét világítja meg. Szól a szervezetben áramló energiáról, az akupunktúrás kezelés helyéről és eszközéről, majd a betegségek okait tekinti át. Bemutatja a távol-keleti diagnosztikát, és lépésről lépésre ismerteti az anamnézis felvételének menetét.

 

Kövessen minket facebookon, vagy  youtube csatornánkon!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Simoncsics Péter, Dr.

Állapot

Antikvár könyv, Új