A Nyolc Brokáttekercs – átdolgozott kiadás

1490 Ft

A nyolc brokáttekercs egy nyolcszáz éves, rendkívül hatékony, mégis egyszerű kínai egészségmegőrző és -fejlesztő gyakorlatsorozat.Rendszeres gyakorlása fokozza a hajlékonyságot, javítja a vér-, nyirok- és energia-keringést, a fizikai kondíciót, tisztítja és csendesíti az elmét.

 

Kiürítés

Leírás

A nyolc brokáttekercs nyolc egyszerű gyakorlatával megőrizhetjük egészségünket, ha pedig betegek vagyunk, meggyorsíthatjuk gyógyulásunkat. Kínaiak millió lazítanak minden nap ezekkel a lágy nyújtásokkal és forgatásokkal, amelyek serkentik a vér és a Chi keringését, erősítik a belső szerveket.

Általános, a fizikai és szellemi teljesítő- illetve állóképességét növelő gyakorlatok, felszerelés és hosszú előkészületek nélkül, egyedül, akár az ágyában ülve is végezhetőek.

Dr. Yang Jwing-Ming könyve, A nyolc brokáttekercs egy ülve és egy állva végezhető gyakorlatsort is tartalmaz.

Az előbbi kiváló segédeszköz a reggeli friss ébredéshez, illetve különösen ajánlható azoknak, akiket betegségük ágyhoz köt, és emiatt keringésük gyenge. Az utóbbi, álló sorozatot korhatár nélkül javasoljuk mindenkinek, különösen az ülő foglalkozást végzőknek.

Kövessen minket facebookon is!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Yang, Jwing-Ming Dr.

Állapot

Antikvár könyv, Új

X