Oldal kiválasztása

Üzemeltető

Üzemeltetői adatok:

Cégszerű elnevezés: LUNARIMPEX Külkereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Adószám: 285-01710-2-13
Cégjegyzékszám (Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság): 13-06-033760
Elektronikus elérhetősége:
Telefonszám: +36-30-350-7040

A kapcsolattartó személy neve: Tóth Erzsébet

A szerződés nyelve: magyar

További tájékoztatási kötelezettségek:

Webáruházunk kínálata: könyv
Rendelési információk és a rendelés menete:
A webshopon keresztüli vásárlás nem kötött előzetes regisztrációhoz, de regisztráció lehetséges, melyet a honlap kezdőoldalán feltüntetett ablakon keresztül tud a vásárló igénybe venni.
Regisztráció menete: Kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőket, illetve válasszon felhasználónevet és jelszót!

Fontos! A regisztráció megerősítéséhez kattintson az Önnek küldött e-mailben található linkre (melyet, ha nem talál, ellenőrizze a spam fiókjában is)! Adatait bizalmasan kezeljük.

A megrendelés során a vásárló kosarába helyezi a kért könyvet (könyveket), amely azonnal feldolgozásra kerül.

Házhoz szállítás esetén a kapcsolat oldalunkon megadott feltételek szerint adjuk át a szállítónak.
Személyes átvétel esetén a könyvek ingyenesen átvehetők raktárunkban, a honlapon megjelölt, illetve telefonon előre egyeztetett időpontokban.
A rendelésről a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld a vásárlónak a regisztrációkor feltüntetett e-mailcímre.
Hibásan leadott rendelés, illetve hibásan vagy sérülten teljesített kiszállítás esetén, kérjük jelezzék azt a kapcsolat[kukac]lunarimpex.hu e-mailcímen,vagy a +36 30 350 7040-es telefonszámon.

A megrendelt könyv (könyvek) kifizetése utánvéttel vagy bankkártyával teljesíthető. Raktárunkban csak készpénzfizetésre van lehetőség, de a megrendelt árut a rendelés feladásakor bankkártyával is ki lehet fizetni.
A házhoz szállítás díja az aktuális szállítói díjszabás alapján kerül felszámításra a rendelt könyv értékén felül.
Nyomdai hibás könyveket számla ellenében cserélünk.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Lunarimpex Bt. címére (1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52.) és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött könyv (könyvek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket a +36 30 3507040-es telefonszámon, illetve a kapcsolat[kukac]lunarimpex.hu e-mailcímen keresztül kapcsolatba lépve mondhatja le. Átvétel után 8 munkanapon belül blokkal vagy számlával az átvétel helyszínén állhat el vásárlási szándékától. Személyes átvétel esetén a hibás termék cseréje is az átvevőhelyen raktárunkban (1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52.) történik.

Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján részletesen az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
Adatkezelési információk:
A Lunarimpex Bt. a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelve gondoskodik weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatok biztonságáról, azok biztonságos kezeléséről, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket,illetve kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a személyes adatok védelmének érvényre juttatásához szükségesek.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Lunarimpex Bt-hez (személyes adatai megadásával regisztrál a www.lunarimpex.hu oldalon),
hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Lunarimpex Bt. az ügylet jellege által meghatározott adminisztrációs célból nyilvántartsa, kezelje, belső promóciós és piackutatási célokra felhasználja,
valamit szállítási partnerének továbbítsa.

Az adatokat az érintett írásban benyújtott – kifejezetten erre irányuló – kérésére töröljük az adatbázisból.
Az adatkezeléssel kapcsolatos jogainak esetleges megsértése esetén az adatkezelő székhelye szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért.