Oldal kiválasztása

„A negyedik természettörvény az, ami végérvényesen kiábrándít a régi orvostudomány félelmetes, babonás hiedelméből: miszerint a bacilusok megtámadnak, és áldozatul esünk. Kiderül, hogy nem vagyunk áldozatok, legfeljebb a saját tudatlanságunk áldozatai…”


A NES-ről, a kvantumbiológiáról, az információs rezgésterápiákról, köztük Dr. Erick Pearl kapcsolatteremtő gyógyítóról  bővebben  Az Élő Mátrix – The Living Matrix című filmben láthatnak.

Kivonat a filmből:

Mi is az a SHEN és NES terápia?

SHEN-terápia

Egyedi, teljesen személyre, és az adott időminőségre hangolt terápia. Lelki problémák és fizikai fájdalmak oldása a test bizonyos pontjainak érintésével, rezegtetésével, ringató és harmonizáló mozdulatokkal, amelyek mindenkinél egyediek és megismételhetetlenek, csak akkor és csak neki szólnak.

Gyakori, hogy az arra nyitott személyeknél a kezelés végén egy a helyzetnek szóló meditációt is kapunk, mely további segítséget nyújt a fejlődésben.

NES terápia

Egy forradalmian új, a kvantumbiológia tudományos alapjaira épülő, az emberi testmezőt rezgésszinten feltérképező mérés, mely megmutatja, hogy hol vannak olyan torzulások a minket alkotó mátrixban amelyek segítséget kérnek önmaguk kijavításához, hogy ezáltal minden atomunk, sejtünk, szervünk, érzésünk, hangulatunk, gondolati mintánk, tehát mi magunk teljes egészében ismét közelíteni tudjunk az eredeti optimális állapothoz.

Flaskár Ildikó
Egészségfejlesztő terapeuta, parapszichológus
06 30 9 211 612

Kövessen minket facebookon is!

Kapcsolódó cikkek:

Tudatos teremtés – Gregg Braden interjú