Oldal kiválasztása

Többszörös orgazmus férfiaknak

Bővebben lásd: Multiorgazmusos férfi     Multiorgazmusos pár

Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak.

Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére. Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával.

Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a „nagy durranás” közötti különbséget. A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre („elélvezés”, „elmenetel”), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett.

Orgazmus és magömlés szétválasztása

A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: „A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?”

Többszörös orgazmus nőknek

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: „Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem.”

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő – és kevés férfi! – ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: „Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált.

A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban.”

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el „normális” -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak – mihelyt megtudták, lehetséges.

Tanulmányok a női szexualitásról

Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé! Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán.

Csendes szexuális forradalom

Mivel az itt bemutatott mód­szereket mintegy 15 éve kezdtük terjeszteni Nyugaton, azóta egy fajta „csendes szexuális forradalom” zajlik azok között, akik kipróbálták és hatásosnak találták ezeket a módszereket. Hitünk szerint azonban az egyetlen valódi bizonyíték saját testünk. Reméljük, hogy saját tapasztalatuk alapján döntenek, hogy elfogadják vagy elvetik az itt közölteket.

A többszörös orgazmus nem csak tinisrácok, szokatlanul szerencsés idősebb urak vagy vallásos beavatottak osztályrésze. Egy har­mincas éveiben járó szoftverkereskedő, aki „cinikus, ideges New York-i” címmel illeti magát, egy este leült a könyv gyakorlataival, és hat orgazmusig jutott: „Az egymás utáni orgazmusok egyre erő­teljesebbek voltak. Ez az egész egyetlen korábbi tapasztalatomhoz sem fogható. De a legmeglepőbb dolog, hogy elmúlt a munkaköri nyavalyám, ami a túlzásba vitt munka miatt kerülgetett. Másnap reggel teljesen egészségesen ébredtem, sokkal energikusabban, mint addig bármikor.”

Multiorgazmus és egészség

A taoista szexuális tanítások szerint a magömlés nélküli többszörös orgazmusok optimális egészségi állapothoz segítik a férfit, sőt, hiszik vagy sem, meghosszabbítják az életet. A taoista szexualitás, amelyet szexuális kung-funak is neveznek, a kínai gyógyászat egyik ágaként indult. (A kung-fu szó szerint gyakorlatot jelent, tehát a szexuális kung-fu jelentése „szexuális gyakorlat”.) Az ősi taoisták maguk is gyógyítók voltak, és épp­úgy törődtek a szervezet fizikai jól-létével, mint a nemi örömszer­zéssel.

A szexuális kung-fu növeli a férfiak életerejét, hosszabbítja életüket, és lehetővé teszi, hogy elkerüljék a magömléssel járó fá­radtságot és kimerültséget – és ez szó szerint a magtalanság elejét veszi.

A tartalomból

ELSŐ FEJEZET A bizonyítéka nadrágban Agyhullámok és reflexek Bizonyítsd be! A kis halál
Az 1. fejezetben felsoroljuk a férfi multiorgazmus keleti és nyugati bizonyítékait. A legújabb tudományos kutatási eredményeket is kifejtjük, melyek ugyancsak megerősíteni látszanak az ősi taoisták ismereteit az ejakuláció nélküli orgazmus fontosságáról. Miközben ezekről a meglepő tanulmányokról számolt be, a New York Tímes arra a következtetésre jutott, hogy „Az ivarsejttermelés sokkal nehezebb feladat, mint ahogy a tudósok korábban gondolták, és megosztja azokat az erőforrásokat, amelyek egyébként a férfi hosszú távú egészségét biztosítanák. ” Az elmélet azonban gyakorlás nélkül értéktelen.

MÁSODIK FEJEZET Ismerd meg Tenmagad! A testünk Energiánk Izgalmi állapot, izgatás A magömlés Az orgazmus
HARMADIK FEJEZET Hogyan lehet a multiorgazmus életünk része? A légzés alapjai A koncentráció fejlesztése A szexuális izmok erősítése Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás A magömlés szabályozásának elsajátítása A szexuális energia szabályozásának elsajátítása A hideg felhúzás A nagy felhúzás A külső retesz Mikor álljunk le? Mikor engedjük ki a magfolyadékot?
A 2. és 3. fejezetben ismertetjük az egyéni gyakorlatokat, melyek segítsé­gével fejleszthetjük multiorgazmusos képességeinket – akár van nemi partnerünk, akár nincs. Sok férfi már egy-két héten belül tapasztalhat többszörös orgazmust, és legtöbben három-hat hónap alatt képesek elsajátítani a módszert.

Multiorgazmus nőknek és pároknak

NEGYEDIK FEJEZET Ismerd meg partnered! A női test A nő orgazmusa A nő izgalmi állapota
ÖTÖDIK FEJEZET Hogyan lehetünk multiorgazmusos párok? A társ kielégítése Lökési technikák A keverés haladó művészete A nagy felhúzás két személyre Az örömöt és egészséget fokozó testhelyzetek Szeretkezés szellemi szinten Mikor álljunk le? Mikor kezdjünk? Néhány szó a biztonságos szexről
A 4. és 5. fejezet megtanítja a páros gyakorlatokat, amelyekkel megoszthatjuk a szexuális kung-fut partnerünkkel, és olyan örö­mökben részesíthetjük őt, amilyenek létezéséről még csak nem is álmodott. Bár a teljes könyv elolvasásából is nagyon sokat profitálhatnak.

HATODIK FEJEZET A kielégülés garantált Nőknek Többszörös orgazmus férfiaknál? Miért pont én? Miért pont ő? Miért pont ez? Segítség a társnak Segítse önmagát a multiorgazmusossághoz A nehézségek leküzdése
A 6. fejezet kifejezetten a hölgyek számára íródott, olyan tudniva­lókat tartalmaz, melyekkel segíthetnek partnerüknek – és önmaguknak – multiorgazmusos potenciáljuk kiteljesítésében.

HETEDIK FEJEZET Yang és Yang Tanácsok meleg férfiaknak Nem tudok leállni, amíg nem kaptam eleget A szexuális energia ápolása Sokoldalúság Monogámia és partnerváltogatás Biztonságos szex Szexuális gyógyítás
A 7. fejezet meleg férfiak részére készült, és azokkal a speciális gyakorlatokkal foglalkozik, amelyek hasznukra válnak, hogy hajla­muknak megfelelő, kielégítő és egészséges multiorgazmusos nemi életet élhessenek.

Szexuális zavarok kezelése és további tanácsok

NYOLCADIK FEJEZET Mielőtt hívná a csőszerelőt Nincs vége, mielőtt vége: Leszámolása korai magömléssel Kígyóbűvölés: Az impotencia leküzdése Ó, Uram, lehetne pár centivel több? A hímvessző megnagyobbítása Mennyi spermára van szüksége egy férfinak? A spermiumszám emelése A micsodám? A prosztatabántalmak megelőzése és enyhítése A szex nem pizza: a szexuális traumák gyógyítása
A 8. fejezet a szexuális nehézségekkel bajlódó férfiak gondjaival foglalkozik, így a korai magömléssel, az impotenciával és a nemzőképtelenséggel. A taoista szexuális tanítások teljesen új megközelítést kínálnak ezeknek a problémáknak az átgondolás ára és leküzdésére.

KILENCEDIK FEJEZET Szeretkezés egy életen át A szex és az öregedés A szeretet életben tartása Szexuális életünk időszakai Nincs szabad szerelem Fiaink felvilágosítása Szex, titkolózás és a Tao
Végül a 9. fejezetben tanácsokat adunk, hogyan részesülhet­nek a férfiak és társaik életük végéig a meghitt szexuális gyönyö­rökben. Külön szakasz foglalkozik a középkorú és idős férfiakkal, akik gyakran panaszkodnak szexuális étvágyuk és potenciájuk ha­nyatlására. Bemutatjuk a multiorgazmusos férfiakról készült felméréseket, melyek ellentmondanak a széles körben elterjedt hi­edelemnek, miszerint a férfiak nemi élete tizenévesen a legintenzívebb, onnan pedig fokozatosan lanyhul. A taoisták mindig is tudták, hogy ha egy férfi megismeri nemiségének valódi termé­szetét, az csak fejlődni fog korának előrehaladtával. Ennek a fejezetnek az egyik szakasza kitér arra, hogyan nevelhetjük fiainkat az egészséges és kielégítő nemi életre. Bárcsak a mi apáink tud­ták volna mindezt! Kínában készültek a világon először a legátfogóbb és legrészlete­sebb szexuális útmutatók.

Gyakorlatias, nyílt útmutatók

A multiorgazmusos férfi című könyvben folytatjuk ezt a hosszú hagyományt, és ellátjuk a férfiakat és társaikat gyakorlatias, nyílt útmutatással nemi életük átformálásához. Bár a taoista szexuális tanításokban a nemiség és a spiritualitás nem válik szét, úgy találtuk, hogy néhány olvasó inkább csak a gyakorlati szexuális tanácsok iránt érdeklődik, míg mások többet akarnak tudni nemiségük megszentelt dimenziója felől. Ezért az elemi módszerekkel kezdünk, amelyre minden olvasónak szüksége van a multiorgazmusossá váláshoz, majd fokozatosan mutatjuk be a kifinomultabb technikákat azon olvasóinknak, akik a szexualitást egészségük fejlesztéséhez illetve spirituális életük elmélyíté­séhez vezető ösvénynek tekintik.

Érdemes megjegyeznünk, hogy a jelen könyv nem foglalkozik a taoizmussal sem filozófiai, sem vallásos értelemben. (Az egyik szerző, Mantak Chia, már több mint tíz könyvet írt, amelyek eme ősi hagyomány gyakorlati tanácsaival foglalkoznak, és amelyekből átfogó egészségfejlesztő rendszert – Gyógyító Tao – dolgozott ki.)

Itt tudományos vizsgálatokkal is alátámasztott, gyakorlati taoista technikákat kínálunk azoknak az olvasóknak, akik saját nemiségük mélyebb átélését keresik, s nem valami újabb vallásos irányzatot. Reményeink szerint a jelen munka további tudományos kutatásokra ösztönöz, hogy megerősítsék illetve felülvizsgálják az itt ismertetett elméletet és gyakorlatot. Hitünk szerint a titkolózás és a kultúrsovinizmus ideje lejárt. Kelet és Nyugat megoszthatja tudását minden újkori szerelmes javára, akik nemi életük beteljesülését keresik ebben az érzéki zűrzavaroktól terhes korban.