Lun-ár
zenora_mockup

ZenÓra

1350 Ft 1100 Ft

Mikor üt a ZenÓra,
nyakon csípheted a tűnő időt

Képzeld el, hogy képes vagy túllépni az IDŐ-t irányító kezeken, és betekinthetsz a misztikus folyamatba, amely az IDŐ teljesen új távlataival lát el.

 

 

Kiürítés
Cikkszám: 9789639219076 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Termékleírás

Scott Shaw: ZenÓra – a LÉT ideje

Képzeld el, hogy képes vagy túllépni az IDŐ-t irányító kezeken, és betekinthetsz a misztikus folyamatba, amely az IDŐ teljesen új távlataival lát el.

A szerző, Scott Shaw igazi modern kori misztikus. Már fiatal korától a beteljesülés átélésének szentelte életét. Los Angelesben született, ma rendszeresen utazik Ázsiába, hogy az ázsiai kultúra homályos oldalait dokumentálja írásban és filmeken, s közben tovább csiszolja meditációs ismereteit. Hite szerint a világi dolgokat misztikus gyakorlatoknak kell tekintenünk, a mindennapi életet pedig a kozmikus tudatosság legnagyobb tanítójának.

Ebben a kezes, apró könyvecskében gondolat ébresztő aforizmákat találsz, melyek segítenek, hogy békésebben élhess a jelenben. Scott Shaw, a meditatív tudatosság szakértője, oldalról oldalra újabb és újabb idővel kapcsolatos hiedelmedtől segít megszabadulnod, mint például „elvesztegetett idő” vagy „időszűke”.

Képzeld el, hogy most azonnal a kezedbe veheted az IDŐT!

További információk

Szerző

Show, Scott

Állapot

Antikvár könyv, Új

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“ZenÓra”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.