06-30-350-7040 (munkaidőben) info@lunarimpex.hu

Wihng Cheun Kyuhn I. Saam Baai Fat (Siu Nihm Tauh)

2940 Ft

Ez a könyv egy ötkötetes sorozat első darabja.
Az első három kötet a Wihng Cheun pusztakezes mozgásait tartalmazza a hagyományos kínai megközelítés szerint.
A negyedik kötet azt mutatja be, hogyan használják a stílust valós harcban. Emellett részletesen végigveszi, amit ma a témával foglalkozó szakértők és a tudomány az emberi erőszakról, a harc élettani és pszichikai hátteréről tudnak. S bemutatja azt is ezen keresztül, hogy mindez hogyan kapcsolódik a Wihng Cheun tanításaihoz, s hogy a régmúlt mesterei miért pont úgy építették fel a stílust, ahogy azt ma ismerjük.
Végül a befejező ötödik rész a Wihng Cheun hagyományos fegyvereit a páros rövid kardot és a hosszú botot mutatja be az alaptechnikáktól kezdve a formagyakorlatokon keresztül az alkalmazásokig.
A Wihng Cheun-ról már sokan és sokfélét írtak, de ennyire átfogó és részletes leírás nem csak magyar nyelven nem jelent meg, de külföldi példákat sem ismerni.
Törlés
Cikkszám: Lo Man Kam1 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

Részletes leírást tartalmaz a Wihng Cheun történetéről, alapelveiről, bemutatja az alapvető védéseket, ütéseket, rúgásokat. Bemutatja a teljes Saam Baai Fat (Siu Nihm Tauh, “Háromszoros Üdvözlet Buddhának”, a stílus első formagyakorlata) formát, s alkalmazási lehetőségeit, illetve a Saam Baai Fat szinthez tartozó Chi Sau (Tapadó kéz) és Lahp Sau (Fogó kéz) gyakorlatokat.

A könyvhöz videó anyag készült, amihez a könyvet megvásárlók az egyesület honlapjának zárt oldalán férhetnek hozzá.

További információk

Szerző

Kiss Zsolt

Állapot

Antikvár könyv, Új

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Wihng Cheun Kyuhn I. Saam Baai Fat (Siu Nihm Tauh)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X