Lun-ár
ínerősítő-nei-kung-trans-tall

Ínerősítő Nei Kung

1500 Ft2265 Ft 1500 Ft1950 Ft

Mantak Chia mester Ínerősítő Nei Kung című könyve útmutató az inak erősítéséhez és egészségük megőrzéséhez valamint az öregedés hatásainak lassításához, akár visszafordításához

.

Kiürítés
Cikkszám: 978-963-9219-87-8 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,

Termékleírás

Mantak Chia: Ínerősítő Nei Kung

A könyvben Mantak Chia mester megmutatja, hogyan erősíthetjük az inakat, az ínerősítő nei kung elsajátításával, ami több energiát ad, egészségesebb szerveket, és megelőzi az ízületi gyulladást. Elmagyarázza, hogyan gyakoroljuk a testtartásokat egyedül vagy társsal Bemutatja a mungóbab-zsákos ütő gyakorlatot, amely gyógyítja a sérült inakat és ízületeket, enyhíti a székrekedést, hasi görcsöket, fejfájást, és segíti a méregtelenítést.

Az egészséges inak képezik a valódi erő alapját a szervezetben. Az erős és rugalmas inak és a laza ízületek több helyet biztosítanak, ahol tárolható a nyers energia, ami azután magasabb szintű kreatív és szellemi energiává alakítható. Az ínerősítő nei kung nyolc tartása kifejezetten az ízületek lazítását valamint az inak egységben való erősítését és növesztését célozza. A páncélinges chi kung gyakorlatához hasonlóan az ínerősítő nei kung is a földerő lábakon keresztüli testbe emelésével foglalkozik, hogy táplálja az inakat.

Gyakorlatok a könyvben

A könyvben Mantak Chia mester bemutatja, hogyan kell elvégezni a nyolc gyakorlatot egyénileg és partnerrel. Elmagyarázza, hogyan segítheti az ínerősítő nei kung rendszeres gyakorlása az ízületi gyulladás megelőzését és enyhítését azáltal, hogy a mérgező savas anyagokat kihajtja a testből, és a helyükre gyógyító hatású chíenergiát vezet.

Ismertet továbbá tíz kiegészítő gyakorlatot is, amelyek megerőltetés nélküli mozgással segítik a sérült inak és ízületek gyógyulását.

További információk

Szerző

Chia, Mantak

Állapot

Antikvár könyv, Új